Spatifilum (ženska sreća) – Sobna biljka koja donosi sreću

Postoji vjerovanje da biljka Spatifilum donosi sreću njenoj vlasnici.Naravno, to je prije svega harmonija u srcu i u kući, piše uspesnazena.com

Vjeruje se da ako djevojci koja traži momka poklonite spatifilum, ona će ga uskoro i naći. Ako je poklonite udatoj dami, u porodici će se pojaviti dijete.Od davnina su žene počele primjećivati da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, one u vezi ubrzo su dobivale ponudu braka, a udate žene su živjele sretni bračni život.

Sreća je, također, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale zatrudnjeti, i s pojavom ove biljke one su, napokon, razveseljene viješću o dugoočekivanom radosnom događaju.Puno kasnije, ova biljka, i vjerovanja povezana s njom, postala su naširoko poznata. Danas je “ženska sreća” jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši spol.Ako želite da ova biljka promijeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalijevajte je, prihranjujte je, liječite ako je to potrebno. Neka ona osjeti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je “ženska sreća” i vjerovanje u nju zaista istinito.

radiosarajevo.ba

Author: Zdravlje