ŠOKATNA ISPOVEST TANJINOG SUPRUGA O OSEĆANJIMA I OTMICI NAKON ŠTO JE TANJA ODVELA SINOVE

Tanja Savić je vratila decu u Srbiju, a sa njima trenutno boravi u Smederevu. Dušan Jovančević se sada oglasio i šokirao izjavom.

Dušan je istakao da za njega ne postoji granica koju ne bi prešao za svoju porodicu, pa čak bi opet, kako je objasnio, decu oteo od majke.

– Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke – rekao je Jovančević i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

 Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari – rekao je on.

S druge strane, otkako se ponovo sastala sa svojim sinovima, Tanja ne krije da je najsrećnija žena i majka na svetu.

– Možete samo da pretpostavite kako se osećam. Ne mogu rečima da opišem koliko sam ispunjena i srećna. Sve je sada u najboljem redu – rekla je Tanja.

Inače, Savićeva i njeni sinovi su se nakon sletanja u Beograd luksuznom limuzinom zaputili u Smederevo, u porodičnu kuću u kojoj su slavili sa bliskim članovima familija.

Tanja je podelila i delić atmosfere sa slavlja, pa je na Instagramu objavila fotografiju sa sinovima.

– Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna bogu na svemu. A vama, dragi moji, veliko hvala na neizmernoj podršci i beskrajnoj ljubavi. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom. Hvala vam do neba za svaku poruku podrške koju ste mi poslali. Puno vas grlim sve, i daj Bože da se od danas dešavaju samo lepe stvari – napisala je Tanja.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Author: Zdravlje