Rat između Eve Ras i Kije Kockar se nastavlja: Ja sam veličanstvena glumica, ona nije! Spomenula i Lunu!

Glumica Eva Ras odavno nema lijepo mišljenje o pjevačici Kiji Kockar, a kao razlog navodi sukob koji datira još od Kijinih studentskih dana.

Na pitanje voditelja zašto nema lijepo mišljenje o Kiji, odgovorila je:

-Zato što mi se neprekidno namješta, a potom objasnila kako je došlo do sukoba.

– Kija je igrala u jednom studentskom filmu gdje sam i ja igrala i ona je trebalo da igra sebe, ali je željela da to bude spektakularno, ali tad to nisam znala. Međutim čak pet sati, od šest do jedanaest sam bila na setu i ništa se nije snimalo, i ja sam u jedanaest rekla da idem, da neću dalje da čekam, ali mi producent nije dao, isto kao i ona. Nisu htjeli da mi daju auto, pa sam htjela da krenem pješke. Iskreno i zaboravila sam na to, ali su me klinci, na snimanju novog studentskog filma, pitali šta je to bilo sa Kijom Kockar da ste napustili snimanje. Tek tad sam saznala da je ona pisala scenario, i za pet sati nije mogla da napiše, jer to ne može ni naš najbolji scenarista i akademik Dušan Kovačević – počela je da objašnja glumica, pa nastavila:

– Taj reditelj kome sam ja činila usluge stao je na stranu Kije Kockar. Meni to ne smeta, jer treba biti na strani slabijeg. Ja sam veličanstvena glumica, Kija nije. Imam 80 godina i ne može mene producent da zaliva fekalijama zbog Kije Kockar.

Nakon toga, glumica se osvrnula i na prozivanja u medijima i to upravo od strane rijaliti zvijezde. Ono što je posebno iznerviralo jeste to što su je Katarina Živković i Kija prozivale u jednoj emisiji.

– Dvije ličnosti koje su diskutabilnih vrijednosti, rijaliti pobjednice su me ismijavale. Ja sam isto rijaliti zvijezda i znam da je to lakše nego biti glumačka zvijezda – objasnila je ona i dodala:

– Kija se sa mnom ponaša potpuno licemjerno, kada god me sretne uvijek mi kaže da me poštuje, a onda ode u emisiju i ismijava me.

Tokom gostovanja Eva se osvrnula i na Katarininu i Kijinu karijeru, a potom iskoristila priliku da čestita Luni Đogani rođenje kćerkice i istakne da je ona od rijalitija najviše profitirala.

IZVOR: GRAND.ONLINE

Author: Zdravlje