POMOĆU OVOG RECEPTA, SMRŠAĆETE ZAUVIJEK: Potrebna su samo 4 sastojka za savršenu liniju, pije se samo na prazan stomak!

Zdrav napitak koji vam pomaže u borbi sa kilogramima. Ako ste u predhodnom periodu nabacili koji kilogram viška, niste jedini. Hladni mjeseci iza nas su uticali na to da malo više hrane unosimo u organizam i na taj način dobijemo masne naslage na mjesta koja ne želimo. Loše navike možemo da zamenimo sa dobrim, pa tako umijesto kafe ujutru, možete da pijete ovaj napitak i tako trajno budete mršavi i vitki.

Sastojci:
Jedan limun,
đumbir,
jedna kašika cimeta,
kašika mljevene paprike.

Priprema:

Sipajte 700 ml vode u šerpu a zatim iscijedite limun pa ga dodajte u vodu. Preostalu koru isjeckajte na komadiće i zajedno sa cimetom i mljevenom paprikom dodajte u vodu. Stavite da se cijela smjesa kuha na laganoj vatri dok ne provri. Važno je da povremeno mješate kako ne bi zagorijelo. Napitak stavite da se hladi, a kada se ohladi potrebno je da ga procijedite uz pomoć cjediljke. Najbolje bi bilo da ga procijedite u stakleni bokal.

Mljevena paprika

Pomaže varenje hrane, ubrzava metabolizam i stimuliše sagorijevanje masti. Posebno je dobra kada imate masne naslage na stomaku, jer se od nje mnogo brže i efikasnije tope.

Author: Zdravlje