NA MREŽAMA POLUDJELI ZA TRIKOM ZA SUŠENJE VEŠA NAPOLJU ČAK I PO KIŠI: Ljudi u nevjerici, da li je ovo genijalna ideja koja uz to štedi i struju? (FOTO)

Na ovaj način ona ne razmišlja kakve su vremenske prilike, a odjeća joj je zaštićena od vode.

Jesan i zima su vrijeme kada se većina sreće sa problemom kako osušiti veš. Kad je napolju loše vrijeme i pada kiša jedina opcija je sušenje u kući. Međutim, tiktokerka Đema Brd je došla na genijalnu ideju kako veš sušiti napolju čak i kad pada kiša. Ona je svoj genijalan trik podijelila na društvenim mrežama i naišla na opšte oduševljenje pratilaca.

Na ovaj način za nju vremenske neprilike nisu problem, niti mora da trči u dvorište da pokupi veš kad počne da pada kiša.

Naime, ona je riješila da suncobran-tendu koju koristi tokom toplih ljetnjih dana za zaštitu od sunca sada iskoristi na drugi način. Ona je ovu imrpovizovanu tendu namontirala preko sušila za veš. Budući da postoji četiri djela koja svako šatorsko krilo vezuju za zemlju, ona je to uspjela da veže za dijelove sušila za veš. Tako je usred dvorišta dobila idealnu sušilicu za veš koja čak ima i nastrešnicu u slučaju kiše.

– Ne morate da trošite struju i sušite veš u mašinama predviđenim za sušenje. Zatim ne morate da prostirete stvari po cijeloj kući gdje će zidovi upiti vlagu, a garderoba pokupiti mirise kuhinje. Sušite ovako stvari napolju na vazduhu, a uz ovu tendu ne morate ni da razmišljate niti da gledate u nebo da li će pasti kiša. Kod mene provjereno djeluje – objasnila je Đema, piše San.

Ova njena objava je dobila pola miliona sviđanja, dok su se komentari ređali.

– Taj šator koristimo jedan mjesec godišnje i skuplja mi prašinu, ovog trenutka idem da ga nađem!

Kakva genijala ideja, dok ne kupim planski taj šator zbog tende, staviću suncobran i sušilicu ispod nje.

– Ženo, upravo si me spasla gomile veša koji sušim po kući.

– Najzad neka svrha da se da tom šatoru-suncobranu!

– Ovo će mi bukvalno spasti život!

– Jednom rječju bravo! – bili su samo neki od komentara na njen post.

novi.ba

Author: Zdravlje