ČUDESNI LEK NEMAČKOG DOKTORA OD 3 SASTOJKA Čisti arterije, bori se protiv infekcija i smanjuje nivo holesterola…

Ovaj lek pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata pre spavanja.

U pitanju je popularni recept jednog nemačkog lekara koji sadrži veoma zdrave sastojke, a to su đumbir, bijeli luk i limun.

Beli luk poseduje antiupalna, antivirusna i antiseptička svojstva, a bogat je vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.

Đumbir je zdrav začin koji leči upale, probavne probleme, smanjuje bol… Limun je veoma značajan u borbi protiv teških bolesti jer je bogat vitaminom C, a jača imuni sistem, čisti krvne sudove od nakupljenih masnoća i reguliše pH vrednost organizma.

Da li ste nekada čuli za nemački prirodni lek, koji može da vam ojača imunitet, a u isto vreme i očisti arterije, bori se protiv infekcija i smanji nivo holesterola?

Sastojci:

  • 4 limuna sa korom,
  • 4 čena belog luka,
  • 2 litra vode,
  • komadić đumbirovog korena

Priprema:

Operite sve sastojke, a zatim isecite limun na komade, odvojite koru od belog luka i đumbira. Kada to uradite, sastojke stavite u blender i ispasirajte.
Dobijenu smesu zagrejte u tiganju i dodajte vodu dok ne prokuva. Nakon toga, ostavite da se ohladi, a zatim procedite u staklene flaše, pa odložite u frižider.

Beli luk će izgubiti svoj neprijatan miris zbog limuna i đumbira, tako da ne morate da brinete o tome. Ovaj lek pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata pre spavanja.

Pre upotrebe promućkajte, kako đumbir ne bi ostao na dnu flaše.

Izvor: alo.rs

Author: Zdravlje