”ŽENA KAD PREĐE 50-U, TREBA ODMAH IZBACITI IZ KUĆE I VRATITI MATERI! NIJE TAD NIZAŠTA, A MUŠKARCIMA TREBA MLAĐA!” PSIHOLOG ŠOKIRAO SVE SVOJOM IZJAVOM!

Zahvaljujući društvenim mrežama u današnje vrijeme možemo u svako doba dana i noći da pročitamo gdje se šta dešavala, ali i izjave svih gostiju, bez obzira u kojim emisijama da se pojavljuje. Ljudi izjavljuju šta god požele, a nadležni uglavnom i ne reaguju, iako bi trebali i tako dolazi do nastanka velikih šteta.

Prošlo godine, imali smo priliku nekoliko puta da gledamo razne samoubilačke napade, koje su iste te osobe objavljivale na svojim profilima, odnosno radili prenos uživo. Ima i raznih drugih slučajeva, koji su slični tome.

Posebno su na Balkanu ovakve stvari izražajne, jer ne postoje nikakve posebne sankcije ili kazne koje bi mogle da se izreknu u takvim situacijama. U Srbiji su postali poznati podcasti, gdje se u televizijskim emisijama pojavljuju profesori, glumci ili doktori i govore o raznim temama, koje su usko ili široko povezane sa društvom.

Skoro je u jednoj emisiji gostovao i psiholog Jovan Marić, koji je dao svoje mišljenje opoložaju žene u modernom dobu i društvu. On je rekao kako mu se ne dopada način na koji žene danas žive, jer provode mnogo vremena sa svojim društvom i van kuće, dok se slabije prinu o porodici i kuhanju. Čak i sa svojim partnernom slabije komuniciraju.

Istakao je kako su muškarci postali previše popustljivi prema ženama, te da one kad napune pedeset godina nisu više nizašta i onda ih treba vratiti materama, a muškarci tada da traže nešto mlađe i ljepše.

https://oazaznanja.com/

Author: Zdravlje