ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA ESTRADU, A ONDA – RAZVOD! Ovaj fudbaler je bivši muž Slavice Ćukteraš

“Šuškalo se da je do razvoda došlo jer je Avramov navodno branio Slavici da se vrati na estradu i ponovo počne da nastupa.”

Pevačica Slavica Ćukteraš 2019. godine se razvela od fudbalera Vlade Avramova, sa kojim ima naslednicu Viktoriju. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=678952092615216&set=a.105223613321403&type=3

Slavica i Vlada venčali su se 2016, iste godine dobili su i ćerku, a pevačica je zbog porodice karijeru stavila u drugi plan. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

Međutim, nakon tri godine braka usledio je krah, o čemu je pevačica dugo ćutala. 

U to vreme, šuškalo se da je do razvoda došlo jer je Avramov navodno branio Slavici da se vrati na estradu i ponovo počne da nastupa. 

Nekadašnji bračni par nije komentarisao ove navode, a Slavica Ćukteraš je tek nakon godinu i po dana prvi put javno progovorila o razvodu od fudbalera. 

– Emocije su nestale, najbitnije je da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina. Kad nestane ljubav, nestalo je sve. Zašto bi živeli bez ljubavi, na šta to liči. Čini mi se da ja još nisam spremna za novu vezu. Imam udvarače, ali sve mi je to ništa. Nisam raspoložena za takvo nešto. Lepo mi je samoj – rekla je tada pevačica za domaće medije.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:Foto: Instagram printscreen/cukterasslavicaFoto: Instagram printscreen/cukterasslavica

Author: Zdravlje