ZAUVEK SE OSLOBITITE BOLA Rešite probleme sa kičmom uz ovaj neverovatan ruski lek…

Antibiotik iz prirode: Napravite lijek od dva sastojka koji pomaže već 5000 godina

Ovaj prirodni lek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Napravite prirodni preparat koji vam može pomoći kod bolova u leđima i zglobovima.

Ovaj prirodni lek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Recept za bolne zglobove i leđa:

Očistiti 300 – 400 gr bijelog luka i sitno iseckati. Staviti u teglu i preliti ga 1 litrom kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo…).

Zatvoriti poklopcem i ostaviti teglu na tamno mjesto na sobnoj temperaturi, na 2 nedelje. Ne zaboravljati svakodnevno mućkati sadržaj tegle.

Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje treba da se procedezi kroz 3 – 4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku.

Kako se koristi:

Ulje se utrljava u bolna mjesta, na primer u donji deo leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom kesom u utopljava se preko noći.

Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca. Pre upotrebe prirodnih sredstava obavezno se konsultujte s lekarom.

Izvor: alo.rs

Author: Zdravlje