ZATVOR, LOŠE VARENJE I LIJENA CRIJEVA POSTAJU PROŠLOST: Treba vam smjesa od OVA DVA SASTOJKA!

Predstavljamo vam jednostavan recept koji efikasno rješava problem sa lijenim crijevima, neredovnim odlaskom u toalet i hroničnim zatvorom!
POTREBNO VAM JE:
1 kašičica lanenog sjemena,
1 šolja mineralne vode.
lan

Priprema: Uvečer prije nego što legnete sipajte jednu ravnu kafenu kašičicu sirovog sjemena lana u šolju i prelijte mineralnom vodom. Lagano promiješajte i ostavite na sobnoj temperaturi do ujutru – treba da odstoji bar osam sati. Ujutru na prazan želudac pojedite zrnca zajedno sa vodom. Vode skoro neće biti zato što su sjemenke nabubrile i upile cijelu tečnost, a ako je ostalo malo, to će biti kao žele.

Doza je za jednokratnu upotrebu i priprema se nova za svaki dan. Po želji možete pomiješati sa kiselim mlijekom i da dodate u smuti, ili u ovsenu kašu ili kornfleks, kao dodatak doručku. Ako želite da potpuno očistite sistem organa za varenje, druge sedmice korišćenja lanenog sjemena pojačajte na dvije kafene kašičice, treće – na tri, četvrte smanjite ponovo na dvije i nakog toga nastavite sa dozom od početka, po jednu kašičicu na dan. Može se uzimati neograničeno vrijeme i nema nikakvih neželjenih efekata.

(Novi.ba/Stil)

Author: Zdravlje