ZA 7 DANA 8 CM MANJE U STRUKU: Recept za mršavljenje od samo tri sastojka, topi salo kao od šale

Sva tri sastojka ovog napitka sagorjevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumjeva se da svaki pokušaj ubrzavanja metabolizma
Recept za mršavljenje sa samo tri sastojka izazvao je globalnu pomamu, posebno zato što ga je sve više ljudi isprobalo i ima samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Sastojci:
Zeleni čaj
cimet
Lovorov list
Priprema: Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štap cimeta, 3 lovorova lista i jednu supenu kašiku zelenog čaja. Pokrijte i ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procijedite.

Priprema:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano ujutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno prije spavanja. Sa tri šoljice ovog čaja dnevno značajno ćete smršati, posebno na kritičnim tačkama tela, kao što su stomak, butine i zadnjica, a prvi rezultati su vidljivi već poslije 7 dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da poslije prve nedjelje gube u prosjeku 8 centimetara u struku! Sva tri sastojka ovog napitka sagorjevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzavanja metabolizma i gubitka kilograma treba da bude praćen uravnoteženom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

novi.ba

Author: Zdravlje