Uvijek imajte u kući Kantarionovo ulje, jer jedna bočica liječi 10 bolesti

Uvijek imajte u kući Kantarionovo ulje, jer jedna bočica liječi 10 bolesti

Uvijek imajte u kući Kantarionovo ulje, jer jedna bočica liječi 10 bolesti

Kantarionovo ulje uvijek imajte u kući, jer jedna bočica liječi 10 bolestiZa zaštitu od virusa i bakterija najbitniji je dobar imunitet, na ovaj način ga najbrže ojačajte, bolje spriječiti nego liječitiZamalo sam izgubila muža: 80 % populacije u Bosni i Hercegovini je inficirano parazitima a da to čak i ne zna! Evo kako da ih se riješite efikasno

Kako sam smršala 31 kg za samo 2 mjeseca pomoću ovog čaja, i sama sam se šokirala

Povećajte alatku čak 5cm za samo mjesec dana pomoću ovog gela, 100% učinkovitoBolovi u kičmi i zglobovima nestaju kao rukom odnešeni, čak i kod starijih od 50 godina, oduševljena samBore su nestale kao rukom odnešene, prijateljica mi je preporučila ovu kremu i vječno sam joj zahvalna

Želite li i Vi skinuti 15 godina sa lica? To je zaista moguće, ovako sam ja uspjela

Ljekarnici otkrili: 8 od 10 smrtonosnih bolesti uzrokuju paraziti!, evo kako da ih se riješite. Uz pomoć ovog gela za samo 7 dana riješila sam problem proširenih vena, zaista Djeluje. Kantarionovo ulje zaista bi trebali uvijek da imate pri ruci, njegova ljekovitost odavno je poznata u narodnoj medicini, lako se pravi, a samo jedna bočica liječi 10 vrlo neugodnih stanja. Recept za pripremu pogledajte u nastavku.Kantarionovo ulje se dobija od istoimenog žutog cveta. Ova lekovita biljka raste uz ivice šuma, po čistinama, livadama i uz živice, a cveta tokom celog leta. Upravo je jul mesec kada je najlakše nabrati kantarion jer najviše cveta upravo u ovo doba.Od davnina je poznata u narodnoj medicini kao biljka čija je lekovitost širokog spektra. Ima antibakterijsko, antivirusno i antimikotično (protivgljivično) delovanje i bogato je hipericinom, taninima i flavonoidima koji deluju protivupalno i pomažu epitelizaciju kože.

Ako imate problema s kožom, ili ste izgoreli na suncu, kantarionovo ulje biće odličan izbor za negu kože. Samo imajte na umu da je ulje fototoksično i nije pogodno za sunčanje. Najbolje je da ga koristite u večernjim satima kada se nema sunca. Možete da ga nanesete na sve vrste rana.Osim toga, ovo ulje će pomoći i kod upale jajnika, vaginalnih infekcija, gljivica i virusnihinfekcija, uključujući HPV, herpes, hemoroida, proširenih vena, čireva, ožiljaka, strija i akni, reume i gihta, upale mišića i nerava. Sprečava rane od dugotrajnog ležanja, pa se preporučuje i bolesnicima koji stalno leže u sprečavanju dekubitusa.Koristi se i kod menstrualnih grčeva te za ublažavanje bolova u mišićima. Još će biti efikasnije ako istovremeno pijete i čaj od kantariona.

Kako ga napraviti?
Litar hladno presovnog ulja (na primer maslinovog) sipajte u prozirnu staklenu bocu i dodajte100 g kantariona. Bocu prekrijte gazom i učvrstite gumicom. Ostavite na sunčanom mestu 40 dana kako bi cvetovi otpustili ulje. Dobijenu tamnocrvenu tečnost potom dobro procedite kroz gazu i dodatno pritisnite cvetove. Čuvajte u tamnoj staklenoj boci na sobnoj temperaturi.

Izvor: stil.kurir.rs

Author: Zdravlje