UKLANJA SVU MASNOĆU IZ KRVI: Popijte čašicu ovog sirupa svako jutro

Lijek koji uklanja masnoće iz krvi i istovremeno daje tijelu brojne druge prednosti napravljen je od samo nekoliko sastojaka
Svako ko se bori sa masnoćom u krvi zna koliko je ovaj problem značajan. Pomoć se krije u ovom prirodnom preparatu koji se zaista lako priprema. Lijek koji uklanja masnoće iz krvi i istovremeno daje tijelu brojne druge prednosti napravljen je od samo nekoliko sastojaka.

Njegova osnova su limun i peršun, koji se kuvaju dva do tri sata. Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi, uobičajen zdravstveni problem, dijelom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika. Treba zapamtiti da je normalan nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo ovaj sirup se pokazao kao veoma efikasno sredstvo za rješavanje problema sala u krvi.

Sastojci:

– 1 kg limuna
– 5 – 6 veza peršuna
– 3 l vode
– 1 kesica sode bikarbone

Priprema:

Operite limun u hladnoj vodi, pa ga potopite u toplu vodu koja je prethodno pomešana sa kesom sode bikarbone. Ostavite sastojke u vodi oko sat vremena. Peršun sa peteljkom isjeckati na manje komade, pa isto uraditi i sa limunom (sa korom). U činiju stavite peršun i limun i prelijte ih sa tri litra vode i kuvajte na nižoj temperaturi oko dva do tri sata da se sastojci dobro prokuhaju. Poslije toga ocijedite, a ono što ostane, sipajte oko 1,5 litara sirupa u čistu čašu ili flašu. Pijte po jednu čašu rakijskog sirupa svako jutro na prazan stomak dvije sedmice. Rezultati sigurno neće izostati.

novi.ba

Author: Zdravlje