UBACITE VLAŽNU MARAMICU U VEŠ MAŠINU i REŠITE problem koji muči vlasnike kućnih ljubimaca: Ovaj trik je spas!

Ilustracija

Ilustracijafoto: Depositphotos/emprise

Ubacivanjem vlažne maramice u mašinu za pranje veša, rešićete problem koji muči mnoge, posebno vlasnike kućnih ljubimaca!

Ilustracijafoto: Depositphotos/emprise

Ukoliko imate kućnog ljubimca ili vam dosta opada kosa, pa se svaki put kada izvadite opran veš iz mašine pitate odakle toliko dlaka po njemu, ovaj trik će vas oduševiti!

Sve što treba da uradite da biste se rešili dlaka kućnih ljubimaca (ali i drugih dlačica) sa veša, je da u mašinu prilikom pranja ubacite vlažne maramice. One će za vas “izvesti magiju” – prikupiće sve dlačice, tako da neće ostati po vešu, piše Mondo.

Trik je veoma jednostavan, a jedino pravilo kojeg treba da se pridržavate je da u mašinu za veš koja pere sedam do osam kilograma veša, ne stavljate više od tri vlažne maramice. Drugo važno, ali i logično pravilo je da prilikom svakog pranja koristite novu vlažnu maramicu.

Pre nego što ih ubacite u bubanj mašine, uradite samo jednu malu proveru – pokušajte da ih pocepate, kako biste bili sigurni da su dovoljno čvrste da se ne raspadnu prilikom pranja. Ako ne možete da ih pocepate rukom ili možete, ali veoma teško, ne morate da brinete da će se unutra raspasti.

Preuzeo sa mondo

Author: Zdravlje