Tragedija u porodici Vuka Moba

Otac Vuka Moba, koji se proteklih nedjelja borio s bolešću, preminuo je danas, o čemu je reper i obavijestio javnost na svom Instagram nalogu.

„Bio je veliki, otišao je kao najveći! Volim te zauvijek, tata“, napisao je Vuk Mob na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju s ocem.

Podsjetimo, Vuk Mob se juče prvi put oglasio nakon raskida vjeridbe s novinarkom Oliverom Konatar, gdje je između ostalog naveo da mu je otac na samrtničkoj postelji.

„Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću cijelu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i cijeli život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu kćerku na čemu sam veoma zahvalan“, napisao je Mob na Instagramu, a potom dodao:

„Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrijediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – napisao je Vuk na svom Instagramu“, zaključio je.

Izvor: Nova.rs

Author: Zdravlje