SMJESA OD 2 SASTOJKA UKLANJA GLJIVICE ZA POLA SATA: Samo namažite i sačekajte rezultat

Postoji čak 15 zdravstvenih poteškoća koje ricinusovo ulje i soda bikarbona uspješno rješavaju. Recepti u tekstu!

Alergijski osip
Pomiješajte 3 žlice sode bikarbone i 1 žlicu ricinusovog ulja i ovom mješavinom namažite tijelo nekoliko minuta  prije tuširanja. Isperite tijelo pod mlakim tušem. Alergijski osip će nestati.

Gljivice, modrice, krvarenje i bolovi u koljenu
Pomiješajte 1 žlicu ricinusovog ulja i 1 žlicu sode bikarbone. Ovu mješavinu nanesite na mjesto zahvaćeno gljivicama i ostavite da odstoji pola sata, zatim isperite i osušite kožu. Isti recept se može primijeniti za modrice i krvarenja, kao i za uklanjanje bolova u koljenu.

Iritacija oka i tamni podočnjaci
Pomiješajte 1 žlicu ricinusovog ulja i pola žličice sode bikarbone. Nanesite na kapak i ostavite da djeluje 20 minuta. Isperite vodom. Ova mješavina će smiriti iritaciju oka, ali i izbrisati tamne podočnjake oko očiju.

Mrena
Namažite oči ricinusovim uljem svaki dan pred spavanje.
Pomlađivanje kože
Pomiješajte 1 žlicu ricinusovog ulja i jednu žlicu sode bikarbone. Masirajte kožu ovom mješavinom oko 3 minute, a onda dobro isperite kožu.

Iritacija kože, ubodi komaraca, papilomi

Ova mješavina se koristi i za smirivanje bilo koje iritacije kože, kao što su ubodi komaraca i insekata, za pomlađivanje kože vrata, kao i za uklanjanje papiloma s kože. Ako želite bolji efekt na koži, smjesu utrljajte i ostavite da djeluje 20 minuta, a zatim je isperite mlakom vodom. Sve ovo radite prije spavanja, jer ricinusovo ulje i sunce nikad ne idu zajedno. Spriječite rast bradavica na koži tako što ćete nanijeti ovu smjesu i zaviti bradavicu preko noći. Ujutro sklonite zavoj i isperite kožu. Ponavljajte ovo nekoliko noći zaredom.

Bol u leđima
Sodu bikarbonu i ricinusovo ulje pomiješajte pa tom smjesom namažite donji dio leđa. Bol će uskoro nestati.
Bol u uhu
Ukapajte nekoliko kapi ricinusovog ulja i bol će prestati.
Gubitak kose
Tjeme namažite ricinusovim uljem i masirajte pet minuta. Nakon toga normalno operite kosu.

stil.kurir

Author: Zdravlje