Spas u zadnji čas: Vitaminska bomba koja topi celulit i kilograme

Osim što će otapati celulit, dat će vam mnogo energije i pročistiti vaš organizam, osobito od suvišne vode u tijelu. Ovaj napitak možete konzumirati i umjesto klasičnog doručka jer je njegova vrijednost dovoljna za početak dana uz izvrsan dodatak – otapanje celulita i suvišnih masnoća. Izvrsan je i kao spas u zadnji čas ako niste redovito vježbali ili se hranili zdravo, a potrebno vam je nekoliko kilograma manje. Ovim ćete jednostavnim napitkom doći do željenih rezultata na brzinu. Riječ je o anticelulitnom napitku koji trebate piti svako jutro umjesto doručka nekoliko dana. Osim što će otapati celulit, dat će vam mnogo energije i pročistiti vaš organizam, osobito od suvišne vode u tijelu.

Sve što vam treba ovi su sastojci: voda, šaka špinata, pola banane, pola naranče, nekoliko kolutića ananasa, čajna žlica cimeta. Sve sastojke stavite u blender ili dobro izmiksajte dok ne dobijete napitak. Vode stavite prema željenoj količini napitka, pretpostavlja se da je to jedna veća čaša.

Dobitna kombinacija su upravo spomenuti sastojci. Špinat je njegov dio jer je dobar izvor željeza i vlakana te pospješuje probavu. Ananas ima diuretska svojstva, sadrži antioksidanse koji jako dobro utječu na kožu. Banana je puna kalija i vitamina B6, a cimet stimulira cirkulaciju, što je vrlo važno u borbi protiv celulita koji i nastaje dijelom zbog loše cirkulacije.

Izvor: dnevno

Author: Zdravlje