Sjemenke lubenice kao lijek za EŠERIHIJU KOLI, urinarnu infekciju i bubrege

Narodna medicina ima rješenje za svaki zdravstveni problem pa tako i za urirarnu infekciju koju izaziva bakterija Ešerihija Koli (Escherichia coli).
Isprobajte i vi ovaj potpuno prirodni napitak. Stalna potreba za mokrenjem, peckanje prilikom mokrenja, bol u donjem dijelu leđa, neprijatan miris urina, bol prilikom seksualnog odnosa, kao i bol u predelu iznad stidne kosti samo su neki od simptoma urinarne infekcije.

Bakterija Ešerihija Koli je čest uzročnik bakterija mokraćnog sistema kod žena. Spada u grupu koliformnih bakterija, onih koje žive u crevu. Nalaz bakterija u urinu, ali bez ikakvih simptoma upale, nazivamo asimptomatskom bakteriurijom, kaže urolog dr. Čičin-Šain. Umjesto lijekova, pomoć je uvijek najbolje potražiti u prirodi. Ovo je najpopularniji prirodni antibiotik koji se u narodnoj medicini koristi već decenijama, a ovaj napitak preporučuju i ljekari. Za pripremu lijeka potrebno vam je oko 30 koštica lubenice i litar vode.

Sprema se ovako:

Stavite u šerpu vodu i koštice. Sačekajte dok ne proključa i kuvajte još 10 minuta. Sklonite šerpu sa ringle i sačekajte da se ohladi. Procijedite napitak u flašu i čuvajte u frižideru. 1 litar ovog napitka popijte u toku dana i tako 10 dana zaredom. Osim što će pogodovati kod urinarne infekcije, dobro će pročistiti i bubrege.
Sretno!

Izvor: stil.kurir.rs

Author: Zdravlje