REVOLUCIONARNO OTKRIĆE ALTERNATIVNE MEDICINE: Samo četiri kašike dnevno i bolest se sama povlači

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, kojim su navodno na hiljade ljudi izlječeni od raka.

prof. Hristo Mermerski,

prof. Hristo Mermerski,
Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege.Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlječenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

– 15 svježih, zdravih limuna

– 12 glavica svježeg bijelog luka

– 1 kg domaćeg meda

– 400 g proklijale pšenice (mlada zelena pšenica)

– 400 g svježih oraha

Priprema:

Da proklija pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuhanu vodu, u staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći.

Poslije 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procijediti kroz gazu. U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti i 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmješati.

Od ostalih 10 limunova uzeti samo sok i pomiješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodati med i duže miješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primjena:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja po jedna kašika. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlječenje od raka, očuvanje svježine tijela, mladosti i energije.

„Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.

Izvor: zdravapriroda

Author: Zdravlje