Recite zbogom povišenom kolesterolu, glukozi u krvi, masnoćama i trigliceridima

A terapija koja se preporuča u ovom, ili sličnim slučajevima, je nadasve prirodna. Odlučite se na sistematski pregled, želite provjeriti u kakvom ste zdravstvenom stanju.

I onda vam se dogodi nevjerojatna stvar, nalaz krvi pokaže kako su iznad normale razine glukoze, uree, kolesterola, triglicerida i lipida, imali vrijednosti koje daleko prelaze normalne razine.

A terapija koja se preporuča u ovom, ili sličnim slučajevima, je nadasve prirodna. Naime, kako piše fhfn.org , rezultati su zapanjujući, a vide se već nakon godine.

Recept za čudesni tretman koji će vam poboljšati sliku krvi

Svaki tjedan kroz četiri tjedna trebali bi konzumirati bundevu. Kupite organsku, ili uzgojite ako možete.

Prva stvar koju morate napraviti jest oguliti 100 grama bundeve, nadodati je u blenderu, sipati malo vode (voda samo) i pomiješati dobro. Dobiti ćete vitaminsku bombu! Smoothie od bundeve.

Kada ste napravili ovaj smoothie morate znati da se konzumira na prazan želudac, 15-20 minuta prije doručka. Osim toga, ovaj tretman nema kontraindikacija, jer se sastoji od prirodnog povrća i vode. Imajte na umu da ne koristite šećer ili druge dodatke.

U bundevama se, naime, nalaze aktivni sastojci koji eliminiraju sve LDL kolesterol iz arterija, kroz urin. Napitak može očistiti arterije i nakon konzumiranja osjećat ćete se osvježeno i energičnije.

Izvor: dnevno

Author: Zdravlje