RECEPT ZA BOLNU KIČMU: Smjesa uklanja sve bolove te narednih nekoliko godina nećete osjetiti ni najmanju bol…

Narednih nekoliko godina nećete osjetiti ni najmanju bol…

Za ovaj nevjerovatni prirodni lijek se kaže da ublažava bol osteoporoze i da nakon upotrebe nećete osjećati bol narednih nekoliko godina.

Ovo je mješavina za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku so). Medicinska mješavina se priprema odmah za cijeli tok liječenja.

So,
So,

Sastojci:

Trebat će vam 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovog, suncokretovog).

Ljekovito jedinjenje za liječenje osteohondroze:

Priprema:

Pomješati ulje i so u staklenoj flaši. Zatvoriti je. Nakon nekoliko dana dobićete laganu mješavinu.

Maslinovo ulje,
Maslinovo ulje,

Primjena:

Svakog jutra bi trebalo utrljati mješavinu energičnom masažom recimo na vratne pršljenove (ili na dijelove vašeg tijela gdje konstantno osjećate bilove: kičma, koljena, lopatice, kukovi i sl.) na mjestima gdje osjećate bol.

U početku masirajte 2-3 minuta, dodajući svaki dan još 2-3 minuta, kako bi na kraju imali cjelokupno vrijeme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite tijelo mokrim i toplim peškirom.

Prilikom primjene postupaka kao što je ovaj, može se desiti da prouzrokuje manju iritaciju kože. Stoga, nakon završetka masaže, obrišite kožu suhom krpom i pospite bebi puderom u prahu.

Rezultat 10-dnevnog tretmana je stimulisanje cirkulacije i poboljšanje mišićne regeneracije hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primjetit ćete radikalne promjene.

Maslinovo ulje, So,
Maslinovo ulje, So,

Obnavljanjem protoka krvi u vratnoj kičmi, glavobolje nestaju i vid se popravlja. To je povezano sa činjenicom da se tijelo oslobađa od toksina, što zauzvrat pomaže normalizaciji metabolizma.

Tokom procesa čišćenja, možete osjetiti malu pospanost i vrtoglavicu, ali to se ne događa često. Po pravilu, tretiranje osteohondroze na ovaj način prolazi bez nuspojava i pruža odlične rezultate.

Izvor: webtribune

Author: Zdravlje