RECEPT OD 3 SASTOJKA: Čisti debelo crijevo i snižava krvni pritisak.

Kako biste napravili ovaj napitak za pročišćavanje debelog creva i snižavanje krvnog pritiska, potrebna su vam samo tri sastojka.

Danas nudimo recept koji pruža neverovatno toniranje. Ovo je prilično važno. Važno je za one koji žele da izgube kilograme i one kojima je stalo do njihovog zdravlja. Zašto?

Bez tonusa bi nam bilo teško da se nosimo sa svim aktivnostima koje se od nas zahtevaju, kako na radnom mestu tako i kod kuće. Gde su tek one stvari koje radimo proizvoljno? Zbog toga svega je toniranje neophodno.

Uporedo sa toniranjem, ovaj napitak smanjuje želju za slatkim, pospešuje regularan rad creva i snižava krvni pritisak. Takođe brine i o vašoj jetri.

Ukoliko imate više od 10 kilograma viška, vaša jetra je zasigurno masna. Sprečite steatozu. Započnite efikasno mršavljenje uz ovaj napitak.

Kombinacija jabukovog sirćeta i meda izuzetno dobro utiče na telo. Cimet reguliše šećer u krvi dok đumbir smanjuje upalu u telu. Kombinacija svih ovih sastojaka pomaže prilikom čišćenja organizma od toksina.

Štaviše, ovaj tonik je bogat kalijumom i magnezijumom. Ova kombinacija je odlična za srce i regulisanje krvnog pritiska.

Ovo piće ima brojna terapeutska svojstva uključujući i: zaštitu od infekcija, sprečavanje gljivičnih infekcija, olakšavanje iscrpljenosti i sprečavanje prevremenog starenja.

Ovo je recept za iščišćavanje creva i snižavanje krvnog pritiska:

– 500 g tople vode
– 4 kašike meda
– 4 kašike sirćeta
– 1 kašika cimeta
– 1 kašika đumbira

U vodu dodajte cimet, đumbir i sirće. Dobro promešajte. Istovremeno, rastvorite med sa malo vode i dodajte ga u mešavinu. Možete procediti ukoliko želite ali ne pre nego što se svi sastojci potpuno rastvore.

Započnite svoj dan sa čašom ovog napitka, a ostatak rasporedite na jednake delove koje ćete ispiti u toku dana. Preporučuje se da se ispije sat vremena pre obroka.

Koliko dugo je potrebno piti ovaj napitak? Tačan odgovor ne postoji, stoga o tome sami odlučujete.

AKO JE OVA OBJAVA KORISNA, PODJELITE JE NA VAŠ PROFIL DA I DRUGI VIDE. HVALA

Izvor: Webtribune.rs

Author: Zdravlje