PRITISAK ĆE UVEK BITI 120 SA 80! Čišćenje krvnih sudova bez tableta.

PRITISAK ĆE UVEK BITI 120 SA 80! .ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA BEZ TABLETA

Nećemo otkriti Ameriku ako se podsetimo da je čista krv garancija dobrog zdravlja za ceo organizam. Međutim, holesterol i soli se često talože na zidovima naših krvnih sudova, od kojih nastaju aterosklerotični plakovi. Poznato je da krvni sudovi snabdevaju sve ćelije i tkiva našeg tela potrebnim kiseonikom. To znači da začepljene vene i arterije mogu dovesti do mnogih bolesti. Da biste efikasno očistili krvne sudove i oni bili zdravi, nije potrebno okretati se skupim farmaceutskim preparatima. Čak i od onih proizvoda koje svi imaju u kuhinji, možete pripremiti neuporediva sredstva koja pomažu u čišćenju krvnih sudova. Pokušajte da ih spremite kod kuće: to neće zahtevati mnogo napora, ali telo će vam sigurno zahvaliti.

RECEPTI ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA
BELI LUK SA LIMUNOM

Uzmite četiri komada belog luka srednje veličine, oljuštite ih i razdvojite na čenove.
Četiri zrela limuna temeljno operite i isecite na proizvoljne komade (ne morate uklanjati koru). Zatim pripremljeni limun i beli luk moraju se mleti ili iseckati u blenderu dok ne postanu glatki.
Prebacite smesu od limuna i belog luka u teglu od tri litre, napunite je toplom vodom, zatvorite poklopac i stavite na tamno mesto tri dana.
Mešajte sadržaj tegle svakog dana.
Posle tri dana, procedite rezultujuću infuziju, sipajte u teglu sa zatvorenim poklopcem i stavite u frižider.
Uzmite pola čaše infuzije tri puta dnevno 20 minuta pre obroka. Preporučeno trajanje ovog ciklusa čišćenja je četrdeset dana.
Pažnja: pošto takva infuzija ne može dugo da se čuva, ne zaboravite da ažurirate sadržaj tegle svakih 6-7 dana!

SREDSTVA ZA ELASTIČNOST KRVNIH SUDOVA
Izaberite dva velika limuna, temeljno ih isperite pod mlazom vode, isecite na kriške bez uklanjanja kore.
Sve to provucite kroz mlin za meso.
U kašu limuna dodajte 2 kašike meda (mora biti visokokvalitetan, dobijen iz nektara, a ne šećera!), dobro promešati.
Prebacite smesu u staklenu teglu i stavite na tamno mesto.
Za dan već možete uzimati primljeni “zdravstveni eliksir”. Uzimajte 2-3 kašičice pre svakog obroka. Trajanje ovog leka traje dok se ne postignu željeni rezultati.

Nadamo se da će vam ovi jednostavni narodni lekovi pomoći da sprečite mnoge bolesti. Inače, preventivno čišćenje krvnih sudova korisno je ne samo za starije ljude, već i za sve koji razmišljaju o svom zdravlju.Nepovoljno ekološko okruženje, česte glavobolje, višak kilograma, hronični umor su faktori koji loše utiču na stanje krvi. Imajte na umu da su čisti krvni sudovi temelj zdravog tela. Vreme je da ga ojačate! Podelite ove zdrave recepte sa svim prijateljima!

Preuzeto sa:dnevni.rs

Author: Zdravlje