PRIRODNI LIJEK OD KORE NARA: Izliječite dijareju i salmonelozu za 5 sati, a čir na želucu, disbakteriozu crijeva i kolitis za 7 dana (RECEPT)

Lek kojim je isceljivao još sam Hipokrat:

1. Dizenterija, dijareja (i ostali stomačni virusi), upala slepog creva nestaju za 5 sati.
2. Salmoneloza – za 5 sati.
3. Čir na želucu – za 7 dana.
4. Disbakterioza creva – za 7 dana.

Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Neverovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crevnih poremećaja. Prava hitna pomoć bez lekova!

U decembru 1999. g. u ruskom listu „Ruski vesnik“ (v 50-51 (444-445) objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za izlečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – odvarom od suvih kora nara za 5 sati.

Patentiranju leka (1996. g) prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije „in vitro“. Sledi članak iz gorepomenutih novina preveden sa ruskog jezika.

Čudodejstvujući recept ruskog iscelitelja G.I. Glubokog.:

„Sa moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svetu, koji efikasno inhibira svi patogene bakterije u celom gastrointestinalnom traktu čoveka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme odvara suvih kora nara i njegovu primenu.

Priprema odvara od suvih kora nara:

Kako u potpunosti izlečiti dijareju i salmonelozu za 5 sati

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, lečenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primena – za svaku bolest je drugačija.

Za izlečenje za 5 sati od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva) odvar konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše) odvara. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proliva (ili zatvora) više neće biti.

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces lečenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza creva, konzumirati odvar suvih kora nara na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Zapamtite:

U procesu lečenja – odvar se ne cedi. Za vreme lečenja – ne smete konzumirati alkohol. Odnos kore nara i ključale vode je 1:20. Ovo je važno!

Suština lečenja sastoji se u tome, da se u celom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspešno nastanjuju zdrave, i čoveku neophodne.

O jedinstvenim svojstvima suvih kora nara znao je još Hipokrat pre 2500 godina. Uspešno je primenjivao odvar za lečenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim odvarom je lečio ubojne i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvar. Stalno se održavala vlažnom do isceljenja rane“

G.I. Gluboki. (Clanak iz lista „Ruski Vesnik“ („Русский Весник“ )).

Veoma je važno pridržavati se razmere sastojaka: Odnos kore nara i ključale vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: uspesnazena.com

Author: Zdravlje