POZNATA FRIZERKA OTKRIVA KOJA FRIZURA JE IDEALANA ZA ŽENE NAKON 50-e: Skida godine i vraća mladalački sjaj u trenu

Slavna frizerka otkriva koja frizura je najbolja za žene preko 50 godina.

Poznata frizerka Nikol Peti istakla je da neprikladna frizura može uništiti cjelokupan izgled, a posebno ženama koje imaju preko 50 godina.Jako je važno frizuru uskladiti prema obliku lica, ako je okruglo birajte piksi frizuru dok četvrtasta lica izgledaju bolje s dugim šiškama. Nikol je objasnila da vas prilikom odlaska u salon frizer treba uputiti koja frizura najviše odgovara vašem obliku lica.

Za ovalna i srcolika lica, Nikol preporučuje piksi stil sa dužim slojevima i kratkim šiškama. Četvrtasta lica će izgledati bolje s dužim, tankim šiškama i svijetlim slojevima kako bi ‘omekšali’ lice.

Piksi frizure su hrabar izbor, ali i savršena opcija za žene starije od 50 godina. Pomažu kod isticanja crta lica i dodaje volumen prorijeđenoj kosi.Za sofisticiraniji, ali mladalački izgled, ova frizerka predlaže diskretne pramenove kako bi dodali dimenziju i teksturu.Šiške čine ogromnu razliku, a slojevitost će definitivno dati kosi više volumena i stvoriti ‘neuredan’, ali vrlo moderan izgled.Slojeviti bob je još jedan odličan izbor koji briše godine s lica. Frizerka je preporučila asimetrične i neuredne bob frizure za one koji žele mladalački sjaj.Dugački bob je za žene koje se muče sa slaganjem frizure jer na kraju uvijek možete skupiti kosu u rep.

novi.ba

Author: Zdravlje