OVO može izliječiti pankreas i jetru, samo jednom upotrebom. NE POSTOJI LIJEK koji se može porediti sa ovim…

Lek koji može izlečiti bubrege, pankreas i jetru je ništa manje ni više nego začin koji se veoma često upotrebljava u kuhinji.

Ovaj začin je glavni sastojak u mnogim jelima. U pitanju je korijander, on je odličan za lečenje mnogih bolesti a ima i nepogrešivu aromu. On se, pak, uvek vezuje za kuvanje jer se često koristi prilikom pripreme mesa i supa.

Ovde međutim možete videti kako da ga upotrebite za recept koji će izlečiti mnoge bolesti vašeg tela, zaista je jednostavan za pravljenje, te ćete se pokajati ako ne isprobate.

Korijander sadrži veliku količinu ulja koja su odlična za probavni sistem. Na ovaj način korijander smanjuje nivo kiseline koju proizvodi hrana a koja ima velik uticaj na telo.

Korijander takođe sadrži dosta hranljivih materija, minerala i vitamina A,K,B,C,E.

Najznačajnije prednosti korijandera:

Predstavlja odličan diuretik. Služi svrsi prilikom rešavanja bilo kog problema sa bubrezima, poput kamena u bubregu. Stimuliše rad jetre i pospešuje probavni proces.

Leči dijareju pošto je odličan za eliminisanje bakterija i infekcija. Eliminiše masti koje su nakupljene u telu. Snižava holesterol.

Leči čireve na i u ustima jer ima antimikrobno i antiseptičko dejstvo. Smanjuje nivo šećera u krvi. Eliminiše konjuktivitis.

Poboljšava vid i sprečava očna oboljenja, što se može učiniti ispiranjem očiju vodom sa korijanderom.

Sastojci

– 1 manja glavica belog luka
– 1/2 čaše badema ili indijskih oraščića
– 1 čaša lišća svežeg korijandera
– 2 kašike soka limuna
– 6 kašika maslinovog ulja
– morska so

Priprema

Korijander i ulje dobro sameljite u blenderu. Dodajte ostale sastojke i meljite, dok ne dobijete glatku smesu. Ako je potrebno, dodajte malo vode. Sada kada znate možete početi da primenjujete ovaj začin češće.

AKO JE OVA OBJAVA KORISNA, PODJELITE JE NA VAŠ PROFIL DA I DRUGI VIDE. HVALA.

Izvor: Webtribune.rs

Author: Zdravlje