OVAJ RECEPT POMOGAO JE HILJADAMA LJUDI: Čir i bolesti crijeva nestaju za samo 7 dana…

Ko bi pomislio da kora od nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je neophodno je da pustite da se kora osuši i da je držite u kuhinji.

Kora je odličan lijek za stomačne infekcije ili bilo kakve druge crijevne poremećaje. U ovom članku možete vidjeti kako da iskoristite njena iscjeljujuća svojstva.

1999. godine je ruski magazin „Zaboravljeni hipokrit i lečenje biljkama“ objavio recept koji je patentirao G.I. Glubokov. Ovaj recept je pružio rješenje za upalu slijepog crijeva, koleru, salmonelu, dijareju i dizenteriju.

U ovom članku vam dajemo priliku da pročitate ekstrakt tog recepta koji je objavljen u ruskom magazinu.

Sušena kora od nara za zdrav čaj

Kako biste napravili ovaj čaj, potrebno je da koristite jednu krišku kore nara sa 20 puta više vode (na primjer 10-12 g kore nara sa 200 ml vode). Prvo zagrijte šolju ili čašu i zatim dodajte koru od nara. Nakon toga sipajte 200 ml vruće vode preko kore. Prekrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta.

Nemojte cijediti mešavinu. Proces zacjeljivanja počinje tu. Šolju ili čašu uvijek držite blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svako liječenje koje smo spomenuli – samo je primjena drugačija.

Za 5 sati možete izliječiti: dijareju, tifus, dizenteriju, koleru, akutnu upalu slijepog creva i salmonelu.

Pratite ova uputstva kako biste dobili najbolje rezultate:

Popijte pola šolje čaja, obavezno bez cijeđenja. Ponovo prekrijte. Ukoliko počnete da se osjećate bolje za 10 minuta, vjerovatno ste imali dijareju i liječenje je gotovo.

Ukoliko ne budete osjećali poboljšanje za 10 minuta, vjerovatno se nosite sa tifusom, salmonelom ili kolerom.

Ukoliko je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Liječenje će nastaviti u tom periodu. trebalo bi da osjetite neko poboljšanje za 5 sati od početka tretmana.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir tankog creva, i kolitis – za tretiranje ovih zdravstvenih problema pratite ova uputstva:

Popijte pola šolje čaja tj. oko 100 ml u toku cijelog dana. Važno je, pak, da čaj pijete iz četiri jednaka dijela, a svaki dio bi trebao biti 25 ml. Popijte prvih 25 ml ujutru, prije nego što pojedete ili popijete bilo šta, a zadnji dio treba da popijete prije spavanja.

Ovaj čaj konzumirajte svakog drugog dana, što znači da ćete ga piti prvog, trećeg, petog i sedmog dana. Količina koju ćete popiti u tom periodu je dovoljna kako biste završili tretman.

Prije nego što nastavite sa sljedećim tretmanom, uzmite 7 dana pauze i to samo ukoliko je neophodno da nastavite sa tretmanom. Tokom ovog perioda nemojte piti alkohol. Opet napominjemo, čaj nemojte cijediti.

Suština ovog tretmana leži u adekvatnim količinama sastojaka koje koristite, što je dio kore od nara i dvadeset puta više vode. Bilo kakva greška u tom odnosu bi mogla imati nuspojave poput vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: Webtribune.rs

AKO VAM SE OVA OBJAVA SVIDJELA, LAJKUJTE JE I PODIJELITE NA SVOJ PROFIL. TIME POMAŽETE RAZVITKU NAŠE STRANICE. UKOLIKO IMATE NEKU PRIMJEDBU ILI VAM JE OVA OBJAVA KORISNA, OSTAVITE SVOJ KOMENTAR. HVALA!

Author: Zdravlje