OČISTITE ORGANIZAM OD TEŠKIH OTROVA: Potopite noge u lavor tople vode i dodajte 5 sastojaka – ZA 30 MINUTA POTPUNI DETOKS

Postoje mnoge metode detoksikacije, ali jedna od najefikasnijih je ova japanska tehnika sa stopalima

U našem tijelu postoje bakterije i toksini koje biste trebali da uklonite na vreme. Inače će izazvati razne zdravstvene probleme i ozbiljne bolesti. Većina nerava u tijelu nalazi se u nogama. Zato je detoksikacija tijela mnogo efikasnija da se izvede uz pomoć nogu. Napunite lavor vrućom vodom i dodajte pola čaše soli, pola čaše sode bikarbone, pola čaše morske soli, pola čaše jabukovog sirćeta i eteričnog ulja po vašem izboru. Dobro promiješajte dok se svi sastojci ne rastvore pa uronite stopala.

Držite noge u toj vodi 30 minuta. Ali ako se osjećate slabo, ne brinite, jer je to deo detoksikacije. Takođe se preporučuje da se poveća unos magnezijuma u ​​svakodnevnoj ishrani. Da biste povećali nivo magnezijuma u ​​tijelu, možete da napravite kupku sa pola šolje soli i eteričnog ulja po izboru. Pomiješajte dok se ne rastopi pa dodajte bentonit glinu razblaženu sa vodom.

Držite noge u mješavini 25 minuta dnevno kako biste povećali nivo magnezijuma u ​​telu i poboljšali apsorpciju drugih hranljivih materija. Napunite kadu vrućom vodom i dodajte čašu vodonik peroksida i kašiku đumbira u prahu. Potopite stopala na 30 minuta. To će pomoći u obnavljanju ćelija i tkiva, kao i u čišćenju organizma od svih toksina i bakterija. Bez obzira na to koji metod izaberete od ove tri, morate da sprovedite proceduru neprekidno mjesec dana.
izvor:novi

Author: Zdravlje