OČISTILA FUGE KAO OD ŠALE, A NIJE IH NI RIBALA: Trik uz koji će vaše pločice za minut zablistati kao nove

Fuge je ponekad posebno teško očistiti, a još teže skinuti sve fleke koje ostaju od masnoće i plijesni koja se na ovim prostorima često hvata.

Jedna žena tvrdi da će korištenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto, a nećete morati ni da ih ribate.

,,Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fuge, a da ih nisam ni ribala“, rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podijelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrijediti za druge svrhe čišćenja.

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrijebili njen savjet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Ako imate puno fugi za čišćenje, druga TikTokerka želi da bude sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja.

Žena po imenu Tanja otkrila je da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mješavinu deterdženta i ključale vode u manju kantu za smeće unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovo umače u čistu mješavinu sapuna i vode.

„Na ovaj način koristite samo čistu vodu za brisanje podova. Ova metoda je puno bolja alternativa jer ne umačete u prljavu vodu, već u čistu“, objasnila je Tanja, piše The Sun.

novi.ba

Author: Zdravlje