NUTRICIONISTA OTKRIO KOJU DIJETU KORISTE POZNATI: Trebate se odreći samo ovih proizvoda i SPRŽIT ĆETE KILOGRAME

Dr. Filip Goglia, godinama se bavi ishranom i kilažom svetski popularnih zvijezda i to mu polazi za rukom
Kada kažemo “dijeta” svi prvo pomisle da treba da se odreknu slatkiša, masnoće i šećera. Ali u njegovom planu ishrane to nije ključno. Vjerojatno vam neće pasti na pamet čega se to holivudske zvijezde odriču kako bi dugotrajno bile mršave i fit.

Doktor Filip Goglia, nutricionista, nedavno je otkrio svoju „tajnu“. Njegovi klijenti su Kara Delevinj, Kris Prat, Kloi Kardašijan i Kris Hemsvort – a svi oni su se morali odreći mlečnih proizvoda – i to je ključ da bi imali savršena tijela, tvrdi dr. Goglia, piše Story.hr. Evo kako funkcionše G-plan prehrambeni program

Objašnjava dr. Goglia: Mliječni proizvodi negativno djeluju na probavu, uzrokuju nadutost, te povećavaju mogućnost upala. Osim toga, pogoršava se iskorištavanje kiseonika u organizmu. Druga zasigurna nuspojava: ko se odrekne mliječnih proizvoda imaće ljepši i zdraviji ten. Naravno, kilogrami se neće sami od sebe topiti samo ako prestanete jesti mliječne proizvode, moraćete imati barem osnovnu disciplinu u načinu prehrane i uvesti neku vrstu fizičke aktivnosti ali barem je dobro znati šta nam može popraviti našu borbu s kilogramima.

novi.ba

Author: Zdravlje