NINA BADRIĆ USPJELA DA SKINE 20 KG BEZ GLADOVANJA: Izbacila je SAMO JEDNU NAMIRNICU iz ishrane – evo šta ne jede nikako

Nina Badrić uspjela je da smrša 20 kilograma uz jednostavne navike koje su joj promenile život. Velika inspiracija bio joj je najpoznatiji teniser. Nina Badrić nedavno je zagazila u 6. deceniju, te je uspela da dovede svoje navike u red, posebno kad je ishrana u pitanju. Zahvaljujući svom režimu ishrane kojeg se strogo pridržava uspjela je da skine čak 20 kilograma.

Pjevačica svoju top formu duguje velikoj promjeni u ishrani kada je 2020. izbacila iz ishrane namirnice životinjskog porijekla, a na vegansku ishranu ju je inspirisao naš najbolji teniser Novak Đoković.

“Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla.”, napisala je Nina na Instagramu jednom prilikom i dodala:

“Moja snaga se udvotostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život.” Naime, Nina je izbacila meso iz ishrane što joj je donelo velike promjene. Pjevačica je imala 83 kilograma, uspjela je da skine 20, te sada ima 63. Tvrdi da ima više energije, te da i njena okolina to primećuje. “Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promjene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osjećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna .” objasnila je ona.
“Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice.”otkrila je pkevačica.

novi.ba

Author: Zdravlje