NANIJELA JE OVU SMJESU NA BORE I ONE SU NESTALE

NANIJELA JE OVU SMJESU NA BORE I ONE SU NESTALE

NANIJELA JE OVU SMJESU NA BORE I ONE SU NESTALE: Uz ova tri sastojka bit ćete zadovoljni vašim dekolteom i vratom!

Naša koža vremenom gubi na elastičnosti. Bore ne možemo potpuno ukloniti, ali ih možemo smanjiti pomoću prirodnih sredstava koji vraćaju elastičnost koži.Postupak je veoma jednostavan, a sve što vam je potrebno jeste redovna primjena. Izbjegavajte masno i prženo meso, industrijski obrađene namirnice i šećer, jer akumulirani toksini značajno narušavaju izgled kože i zdravlje tijela u cjelini. Pored toga, za hidrataciju preporučuje se upotreba dovoljne količine vode i prirodnih sokova.

Nudimo vam poseban recept za uklanjanje bora na grudima i vratu. Jednostavna maska od tri sastojka koja će vratiti elastičnost vašoj koži. Nanosite ovu masku jednom sedmično, što je dovoljno da za kratko vrijeme vidite transformaciju. To je zbog različitih hranljivih sastojaka žumanca i nevjerovatnih antioksidativnih svojstava krastavca i kokosovog ulja.

SASTOJCI:

1 krastavac (svjež ili zamrznut)
1 žumance
1 kašičica kokosovog ulja

KAKO PRIPREMITI:

Uzmite mali krastavac, ogulite, izrežite i stavite u blender. Zatim ga izmiješajte zajedno sa jejetom i kašikom kokosovog ulja sve dok ne dobijte pastu. Nanesite smjesu na očišćenu kožu lica, vrata, dekoltea i ruku i pustite da djeluje pola sata. HLadnom vodom isperite.

Preuzeto sa: LIJRKIPRIRODA.COM

Author: Zdravlje