Muče vas kurje oči I žuljevi? Pokušajte s ovom čudotvornom BILJKOM…..

Kurje oči i žuljevi problem su s kojim se susreće puno osoba. Ako vas zbog nošenja neudobne obuće, na vašim stopalima muči ova neugodna pojava, odite do svog vrta i uzmite biljku čuvarkuću (semprevivum) i napravite prirodnu trodnevnu kuru. Sempervivum je biljka poznatija pod imenom čuvarkuća ili u narodu čuvarka, divlje smilje, smiljak, možek, gromovna trava ili pazikuća. Riječ je o vrlo otpornoj biljci mesnatog i sočnog lišća koja ima nevjerojatna svojstva.

Sok iz listova ove biljke koristio se tijekom povijesti za zacjeljivanje rana te protiv iritacija i opeklina na koži, te s lakoćom rješava problem bolnih i tvrdih kurjih očiju i žuljeva. Kura je jednostavna i traje 3 dana! Kura protiv kurjih očiju i žuljeva: Biljka čuvarkuća, Flasteri.

Postupak:

Otkinite komadić lista, dovoljan da prekrije problematično mjesto.Ogulite vanjski površinski sloj lista (kožica se lako guli).Oguljeni komadić stavite na kurje oko ili žulj te je fiksirajte flasterom.Kuru započnite odmah ujutro, a flaster nosite tijekom cijelog dana. Nastavite s tretmanom još 2-3 dana i kurje oči i žuljevi će potpuno nestati.

Izvor dnevno.hr

Author: Zdravlje