MNOGI TVRDE DA JE OVO APSOLUTNO TAČNO: Dio tijela koji prvo perete kad se tuširate govori kakva ste osoba!

Dio koji prvi operete će vam otkriti kakvi ste zapravo! Pročitajte, zabavno je. Mnogi su potvrdili da ovo stvarno radi, uvjerite se u to.

1. KOSA
Umjetnički i kreativni tipovi prvo peru kosu. Sanjarenje je vaša strast, ali možete postići ono što većina drugih ne može. Nedostaje vam malo upornosti i posvećenosti ciljevima, ali ste spremni da neumorno radite da ostvarite željene ciljeve. Novac vam nije toliko važan. Prijatelji su vam često intelektualci i/ili kolege umjetnici. Uvijek ste spremni da istražujete i ugađate partneru. Talenat je vaša glavna snaga. Usmjerite ga i njegujte ga. Povežite se s prirodom i duhovnim dimenzijama i bićete još jači i kreativniji. Životnog partnera potražite među onima koji su izabrali “grudi”.

2. GRUDI
Oni koji prvo peru grudi su prizemljeni tipovi, praktičari. Jednostavni ste, iskreni i ne okolišate. Za vas su najvažniji praktičnost i jednostavnost. Mrzite da budete ometani kada se koncentrišete i nestrpljivi ste s ljudima koji ne vide stvari na isti način kao vi. Dobar ste i vJeran partner, spreman na žrtvovanje u vezi. Pokušajte se malo opustiti, biti spontaniji i strpljiviji, ne brinite toliko. Otpustite “kontrolu” i život će vam biti puno ljepši. Vaši najbolji partneri u životu biće oni koji su izabrali “kosu”.
3. PAZUH
Pouzdani i marljivi prvo peru pazuhe. Popularni ste. Spremni ste pomoći drugima. Ponekad loše procjenjute ljude, odnosno neznate jesu li njihove namjere iskrene ili ne. Radišan ste tip i imate talenta. Pomalo ste naivni i vjerujete svima. Nađite više vremena za sebe i njegujte duhovnost. Povećajte svoju unutrašnju duhovnu snagu i bićete moćniji i zadovoljniji. Partnere birajte među onima koji prvo peru ramena.

novi,ba

Author: Zdravlje