Metoda čišćenja crijeva za samo dva dana: Da se bolest ne lijepi za vas….

Metoda čišćenja crijeva za samo dva dana: Da se bolest ne lijepi za vas!

Metoda čišćenja crijeva za samo dva dana: Da se bolest ne lijepi za vas!

Viktoria Semjonova stručnjak je za prirodno liječenja, sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje crijeva. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Za ovaj recept biće vam potrebni sljedeći sastojci:

pola kilograma šargarepe,
pola kilograma cvekle,
šaka suvih kajsija,
šaka groždica i
kašika meda.
Bilo bi idealno kada bi svi sastojci bili iz organskog uzgoja. Uzmite pola kilograma sveže šargarepe i isto toliko sirove cvekle.

Povrće sitno isjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća.

Zatim dodajte po jednu šaku sjeckanih suvih kajsija i suvog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Odmah zatim skinite lonac sa vatre.

Kad se malo ohladi, dodajte u to jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suhom mjestu.

Nakon toga tečnost dobro iscjedite i procijedite. Tečnost ćete piti, a ostalo možete iskoristiti za kulinarske svrhe. Ovo je količina za otprilike 2 dana kure.

Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno prije obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta neka traje mjesec dana. Nakon toga, crijeva su preporođena.

Preostalu tečnost čuvajte u frižideru. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Metoda čišćenja crijeva za samo dva dana: Da se bolest ne lijepi za vas!

Preuzeto sa:lijekizprirode.com

Author: Zdravlje