Lan i voda čine čudo za 12 dana: Kad bi žene znale šta sve može, uvek bi ga koristile!

 

Mešavina lana i vode pomaže kod čak 7 problema sa kožom. Da li ste znali da postoji domaći tretman posle kojeg za 12 dana ne biste prepoznali sebe? Ako imate problem sa borama, probajte što pre!

Tajna je u lanenom semenu, koje svojim lekovitim svojstvima doprinosi poboljšanju vašeg potkožnog tkiva, podmlađuje masne ćelije i vraća onaj mladalački izgled u predelu oko obraza, naročito u senzitivnim delovima kože oko očiju, gde je koža najtanja i sklona boranju.Stavite kašiku lanenog semena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri.

Iscedite mešavinu te večeri. Koristite gelastu vodenu masu u kojoj je laneno seme ostavilo.Nanesite ovaj rastvor lanenog semena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši. Ne morate brinuti oko izbegavanja predela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo.Kada se maska osuši na vašem licu, ponovo namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta.

Efekti maske od lanenog semena:

Podiže crte lica, tonira i zateže kožu. Umanjuje široke pore. Hidrira kožu. Služi i kao piling za kožu

Smanjuje višak sebuma na masnoj koži. Pomaže sprečavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica. Usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje

(stil)

Author: Zdravlje