Karleuša NAZVALA ACU LUKASA NARKOMANOM: Žestoko oplela po Lukasu zbog OVE izjave

Jelena Karleuša važi za pevačicu koja nema dlake na jeziku i koja je uvek spremna da iznese svoj stav, ma koja tema da je u pitanju. Sada ju je izrevoltirao jedan naslov koji je videla u domaćim medijima, pa je odmah reagovala putem društvenih mreža.

Nju je isprovocirao naslov iz određenog medija koji glasi: “Šok ispovest Lukasa: Pevao sam kada je Đinđić ubijen”, te se odmah oglasila.

Poznato je da između Lukasa i Karleuše već duže vreme bukti estradni rat i da koriste svaku priliku da jedno drugo “pecnu”. Karleuša je sada navela da je sramno to što se ovako nešto izjavljuje, jer je prema njenim rečima Zoran Đinđić mučki ubijen od strane kriminalaca koji su otimali, pljačkali i mleli svoje žrtve.

– Ovo je nedopustivo i kompletna srpska javnost mora da reaguje i ovo osudi. Zoran Đinđić, mučki ubijen premijer, koji je stradao od ruke šljama i kriminalaca koji su ubijali, otimali, pljačkali, kuvali i mleli žrtve. Čovek koji je izgubio život u borbi da Srbija izroni iz pakla rata i bagre – ovo nije zaslužio. I nije zaslužio da mi kao narod ćutimo. Nisu zaslužila njegova deca da ovo čitaju i nisu zaslužila sva naša deca da ovo bude na naslovnim stranama kao “normalno”. I ne-nema opravdanja u rečima da ovo priča neko u narkomanskom delirijumu, nema opravdanja u tome da je ovo nebitni smrdljivi tabloid. Ovo je nedopustivo u svakom smislu – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Ostaje nam da vidimo da li će joj Lukas odgovoriti na prozivke.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Author: Zdravlje