ISTOPITE KAMEN U BUBREGU pomoću ovog napitka…

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i ishranom.

Kako bi pokušali izbeći teške i invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

Sastojci:

– 250 g šećera u prahu
– 0.25 l maslinovog extra devičanskog (eko) ulja
– 250 g limuna sa korom
– 250 g peršunovog korena (samlevenog)
– 250 g meda

ili jednake količine svih sastojaka

Uputstvo:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od hemikalija. To možete uraditi mešavinom za čišćenje voća od hemikalija. Nakon što limun očistite, isecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije.

Koren peršuna ogulite isecite na komadiće i sameljite ga kao i limun. Sve pomešajte i dodajte med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mešajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme sa kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smese ujutro na tašte i naveče pred spavanje. Smesu je potrebno držati u frižideru svo vreme u staklenoj boci jer je kvarljiva.

Za rešavanje većine problema sa peskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je da popijete dve navedene mere. Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smesu jer je kvarljiva te se pravi po meri od 250 g. po sastojku.

Smesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i vrlo je delotvorna. Njen sastav je vrlo prijatnog ukusa i jako je zdrav i za druge namene te ga i drugi ukućani mogu koristiti uporedo sa osobom koja boluje od kamena u bubrezima.

Važno je napomenuti da se za vreme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tečnosti, najbolje vode. Podelite ovaj recept sa svojim prijateljima na Facebooku kako bi što više ljudi saznalo za ovaj lek.

AKO VAM JE OVA OBJAVA KORISNA, PODIJELITE JE NA SVOJ PROFIL DA I DRUGI VIDE. HVALA

Izvor: Zdravljebezdoktora

Author: Zdravlje