Evo kako da napravite domaću masku s kojom cete ukloniti svaki miteser iz pora!

maska-miteseri-pinterest

Djelotvorni flasteri protiv mitesera znaju biti dosta skupi, no sigurno će vas razveseliti činjenica da ih jeftino možete napraviti i kod kuće
NAŽALOST, rijetko čija koža potpuno je oslobođena mitesera.

Oni se najčešće nastanjuju na nosu, bradi i čelu, a nastaju zbog viška sebuma u proširenim porama pa se tako s njima uglavnom muče muškarci i žene koji imaju mješovitu i masnu kožu. Pilinzi i losioni protiv mitesera pomažu da ih držimo po kontrolom, no svakako najučinkovitiji su flasteri koji ih izvlače iz pora. Nažalost, djelotvorni flasteri protiv mitesera znaju biti dosta skupi, no sigurno će vas razveseliti činjenica da ih jeftino možete napraviti i kod kuće! Ovu super foru smo pronašli na Pinterestu.

Sastojci: Želatin i mlijeko
Postupak:
Promiješajte kašiku želatina s tri kašike mlijeka. Miješajte, dok ne dobijete pastu. Zatim, zagrijte u mikrovalnoj na desetak sekundi i ponovno promiješajte. Kad dobijete glatku smjesu nanesite je na nos i ostavite 15 minuta. Nakon proteka pomenutog vremena, smjesa se već sigurno stvrdnula, pa je možete ukloniti s nosa, zajedno s miteserima. Nema na čemu!

Izvor: index.hr

Author: Zdravlje