DOKTORKA GRUJIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Progovorila o Nestoroviću – To je ružan potez,SVA BESNA

 

DOKTORKA GRUJIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Progovorila o Nestoroviću – To je ružan potez,SVA BESNA

DIREKTORKA Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić izjavila je da je ružan potez prijava Branimira Nestorovića sudu časti od strane udruženja “Ujedinjeni protiv kovida”.

– Želim da vidim imena i prezimena ljudi iz te grupe. Mi svi znamo ko je Branimir Nestorović, njegova biografija je dostupna na Internetu. Možda su ljubomorni zbog toga što narod više veruje Branimiru Nestoroviću, nego nekom drugom. Mislim da je to ružan potez. Učili smo zajedno sa bolešću, ali Branimira Nestorovića prijavljivati sudu časti… Neka kažu ko su oni, a “grupa protiv kovida?” Pa svi se mi borimo protiv Kovida – rekla je Grujičić u jutarnjem programu TV Prva.

Podsećamo, udruženje Ujedinjeni protiv kovida podnelo je prijavu protiv Nestorovića zbog povrede Etičkog kodeksa Lekarske komore Srbije.

  • Podržavam doktora Nestorovića, zna se ko je on, sve je transparentno. LJubomorni su na njega jer ga narod voli. Izgleda da je u tome problem, a ne njegove izjave, jer je u pitanju nova bolest i saznanja se menjaju iz dana u dan. SZO je do sada izdala čak 10 protokola o lečenju kovida – rekla je doktorka Grujičić za tv Prva.

Pulmolog i nekadašnji član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona dr Branimir Nestorović odgovorio je na prijavu koju je Prvostepenom sudu časti Lekarske komore Beograd podnelo Udruženje Ujedinjeni protiv kovida.

– Imam predlog za Ujedinjene protiv kovida (a ja mislim da smo svi protiv). Odredite jednog ili dvojicu kolega i da sučelimo stavove na nekoj nacionalnoj televiziji – napisao je Nestorović na Fejsbuk profilu.

Author: Zdravlje