CURENJE IZ NOSA, GLAVOBOLJA I BRONHITIS SE LEČE AKO SE NA GLAVU, NOS I VRAT STAVLJAJU FIZIOLOŠKI ZAVOJI

CURENJE IZ NOSA, GLAVOBOLJA I BRONHITIS SE LEČE AKO SE NA GLAVU, NOS I VRAT STAVLJAJU FIZIOLOŠKI ZAVOJI

Rastvor soli je najjači antiseptik. To je postalo poznato tokom Drugog svetskog rata. Kada su lekari ostali bez lekova i dezinficijensa, fiziološki rastvor se uspešno koristio za lečenje ozbiljnih povreda.

I. Šeglov je hirurg koji je prvi koristio slani oblog za lečenje ranjenih vojnika. Salveta natopljena hipertoničnim fiziološkim rastvorom naneta je na velike rane i nakon par dana su se transformisale: postale su čiste i zategnute novim vezivnim tkivom.

So ima upijajući efekat, izvlačeći sve patogene iz oštećenih tkiva. So takođe pospešuje zarastanje i brzu regeneraciju ćelija. A ova neverovatna svojstva soli mogu se koristiti za lečenje raznih bolesti!

SLANI ZAVOJI
Fiziološki rastvor pomaže u lečenju holecistitisa, nefritisa, hroničnog apendicitisa, zapaljenskih procesa u plućima, zglobnog reumatizma, osteomielitisa, komplikacija proisteklih iz alergijskih reakcija, apscesa i modrica. Fiziološki zavoji mogu se koristiti za lečenje kašlja – samo stavite zavoj na leđa i stanje pacijenta će se poboljšati za nekoliko sati.

Curenje iz nosa, glavobolja i bronhitis se leče ako se na glavu, nos i vrat stavljaju fiziološki zavoji. Poznati su slučajevi izlečenja od karcinoma ovom metodom: rak kože i dojke nestao je kod pacijenata koji su koristili čudesnu so u svoju korist.

Fiziološki rastvor se može koristiti u zavoju, ali nikada u oblozi. Da biste pripremili rastvor, stavite 90 g kuhinjske soli u 1 litar vode – oko 3 kašike. Mešajte smesu temeljno. Dobićete fiziološki rastvor od 9 procenata. Uzmite 8 slojeva pamučne gaze, izlijte malo rastvora, da se gaza natopi. Nanesite gazu na problematično mesto, zavijte je na vrh. Ove obloge je najbolje raditi noću.

Slani preliv izvlači toksine iz tela i ubija razne infekcije. Delujući lokalno, efikasno apsorbuje tečnosti iz potkožnog sloja i dubljih slojeva tkiva, uklanjajući klice, viruse i druge patogene. Tokom delovanja zavoja dolazi do obnavljanja tkiva, poboljšava se cirkulacija krvi i limfna drenaža. Na ovaj način možete eliminisati skoro svaku bolest!

Podelite ovaj dokazani lek sa svojim voljenima. Farmaceuti nemaju koristi od oglašavanja takvih metoda lečenja, ali to ne znači da oni ne rade!

Preuzeto sa: https://www.dnevni.rs/

Author: Zdravlje