BOMBA! Novak Đoković prodao LUKSUZNI STAN U MAJAMIJU! Cena ovog ČUDA je pravo LUDILO! (FOTO)

Posle senzacionalnog uspeha na Rolan Garosu i 19. grend slem tituleNovak Đoković je odlučio da se malo pozabavi biznisom, i to na polju nekretnina.

Naime, Novak je samo nekoliko dana posle osvajanja pariza prodao svoj luksuzni stan u Majami Biču, za 6 miliona dolara.

Đoković je za ovaj superluksuzan stan 2019. godine platio 5,77 miliona dolara, što znači da je on ovim potezom razario 230.000 dolara.

Stan se nalazi u zgradi Eighty Seven Park, 18-spratnici sa 70 stambenih jedinica, koju je dizajnirao čuveni italijanski arhitekta Renco Pijano, koji je poznat kao čovek koji je dizajnirao zgradu Njujork Tajmsa, Vitni muzej američke umetnosti i mnoge druge.

Sam stan je čudesan: plafon je visok 3 metra, podovi su od solidnog drveta, a zidovi od stakla. Ipak, najlepši detalj je ogromna terasa, koja je velika gotovo kao i sam stan – terasa ima oko 150 kvadrata, a sam stan (bez terase) 222 kvadratna metra.

Stan ima tri spavaće sobe i tri kupatila, a poseban detalj je kupatilo prekriveno kamenom.

Đoković (34) je od 2008. godine osvojio 19 grend slem titula: 9 Australijan opena, 5 Vimbldona, 3 Ju-es Opena i 2 Rolan Garosa. On je 325 nedelja proveo na 1. mestu ATP liste, a u karijeri je od tenisa zaradio oko 150 miliona dolara.

<p>Đoković je ovaj superluksuzan stan kupio 2019. godine</p>
<p>Đoković je ovaj superluksuzan stan kupio 2019. godine</p>
<p>Đoković je ovaj superluksuzan stan kupio 2019. godine</p>

IZVOR: ESPRESO

Author: Zdravlje