3 PUTA SEDMIČNO UMJESTO DORUČKA POJEDITE OVU KAŠU: Izbacuje nakupljene toksine i topi masne naslage (RECEPT)

Topi kilograme i čuva zdravlje
Ovaj jednostavan recept će vam pomoći da očistite tijelo kompletno od nakupljenih toksina, ubrzate metabolizam, ali i riješite problem zatvora. Sastojci povoljno djeluju na crijeva, stimulišu njihov rad i obnavljaju narušenu crevnu floru.

Osim što ima zdravstvene prednosti, ovakav doručak će vam pomoći i da se oslobodnite nakupljenih kilograma. Preporučuje se da na ovaj način započnete jutro 3 puta nedjeljno.

Evo šta vam je potrebno za pripremu:
Mera je jedna supena kašika
Ovsene pahuljice: 3 do 5 kašika (mogu i neke druge vrste pahuljica – ražene, zobene, heljdine pahiljice)
Speltine mekinje: 1 kašika
Čia seme: 2-3 kašike
Izrendana jabuka
Sojino mlijeko od vanile ili čokolade ili neko drugo mlijeko ili jogurt. Možete koristiti i neki prpirodni voćni ili sok od povrća.

Priprema:

Veče prije, čia semenke, prelijte sa malo mleka i ostavite da odstoje kako bi nabubrile. Ujutru sa čija semenkama pomešajte i sve ostale sastojke i dodajte još malo mleka ili druge tečnosti za koju ste se odlučili. Kako bi doručak bio još ukusniji možete dodati i malo cimeta, rendanog kokosa, lomljenog lješnika ili mleveno laneno sjeme. Ovaj doručak bi trebalo pojesti odma čim ustanete, kako bi se metabolizam pokrenuo i mogao da sagori više kalorija. Nakon nedjelju ili dvije pirmijetićete drastično poboljšanje. Imaćete više energije, nećete imati potrebu za slatkišima i nezdravom hranom, a stomak će vam raditi kao sat.

novi.ba

Author: Zdravlje