Nije mogao da ustane iz kreveta od bolova: Oporavio kosti i zglobove za 10 dana SAMO JEDNOM NAMIRNICOM!

Nije mogao da ustane

Nije mogao da ustane iz kreveta od bolova: Oporavio kosti i zglobove za 10 dana SAMO JEDNOM NAMIRNICOM!
“Patim od artritisa i stalno se suočavam sa bolovima u zglobovima koji me ponekad sprječavaju čak i da ustanem iz kreveta”, započinje svoju ispovijest čovjek koji je želio da ostane anoniman.
“Jedna žena mi je rekla za recepte koje je uglavnom držala u tajnosti ali je sad napravila izuzetak.”
Recept: 1 patlidžan srednje veličine, 1 litar vode. Operite patlidžan, isjecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 750 ml te tečnosti i stavite je u frižider. Ova mejšavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće. U 750 ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50 ml maslinovog ulja i tu mješavinu stavite u frižider.

Nacin koriscenja

  • 250 ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mjesto
  • Još po 250 ml ispijte pre ručka i prije večere

“Nakon deset dana korištenja ovog prirodnog lijeka, neće nestati samo bol, već i sam uzrok bola”, poručuje žena.

Izvor:stil

U nastavku nešto o kafi od žira:

Pravila “posebnu” jutarnju kafu – Izliječila štitnu žlijezdu, anemiju i bolove u kostima! Da li ste znali da postoji napitak sa žirom sličan kafi, koji može da sredi vaše probleme sa štitnom žlijezdom? Pored toga, ovo ljekovito piće može da vam pomogne i da popravite krvnu sliku, a pozitivno utiče na cijelo tijelo! Što je najbolje od svega, veoma se lako pravi, a ukus je toliko sličan omiljenom jutarnjem napitku, da ovo piće zovu žir-kafa. Za početak, treba da napravite malu zalihu mljevenog žira i da svakog dana kuhate po jednu kašičicu. Anemičnim osobama preporučuje se da ovo rade dva puta dnevno i već nakon sedam dana osjetićete značajno poboljšanje kada je u pitanju štitna žlijezda.
Kako pripremiti žir
“Zrele plodove prvo treba propržiti, oljuštiti, a zatim samljeti u jakom blenderu. Kada pripremate napitak, stavite vodu da proključa, dodajte kašičicu mljevenog žira, pa kuhajte desetak minuta. Procijedite napitak i spremni ste za prirodno liječenje štitne žlijezde.

U napitak možete da dodate malo šećera ili mlijeka, ali je najbolje piti ga bez dodataka”, recept je žene koja je pomoću ovog napitka uspjela značajno da popravi zdravlje, naročito stanje štitne žlijezde, anemiju i bolove u kostima od kojih je patila godinama. Napitak od žira popravlja krvnu sliku, liječi anemiju (žir je odličan izvor gvožđa), ali i smanjuje bolove u kostima i zglobovima, naročito kod žena starijih od 40 godina. Pomaže i kod menstrualnih tegoba, reguliše loše varenje, pomaže u liječenju unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida, stabilizuje krvni pritisak i smanjuje nivo holesterola i triglicerida. Nauka je već dokazala da žir sadrži dosta aktivnih materija koje za sada nisu dovoljno iskorištene u farmaceutskoj industriji, a najvažnije od njih su ogromne količine gvožđa, bakra, fosfora i kalijuma.

Author: Zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published.