Dr Nestorović-I građani Srbije pod američkim projektom za kontrolu mozga

Dr Nestorović- I građani Srbije su podvrguti američkom projektu za kontrolu mozga – OVO SE DEŠAVA – VIDEO. Doktor Nestorović postavlja pitanje zašto se toliko forsira ispuštanje čestica iz aviona a da pri tome niko nije dao odgovor šta se nalazi tim aerosolima.
Nad Novim Beogradom se pojavljuju avionski tragovi ujutru a tokom dana ih nema, navodeći gledaoce da pomisle da se to sistemski radi kako bi se sve sakrilo dok stanovništvo spava. Mobilna telefonija je savršen način za kontrolu mozga. Američka vlada ima tehnologiju za kontrolu stanovništva preko mobilnih telefona putem aviona. I građani Srbije su podvrguti ovom projektu. Niske frekvencije pasivizuju ljude. Mozak se sinhronizuje na svaku frekvencu.Gde god postoji neki ritam mozak se sa njim sinhronizuje. Te frekvence su izazvale pomor pčela u Evropi. Doktor Nestorović izlaže jeziv podatak da je rak mozga nekad bio na 25. mestu po učestalosti a sada je na četvrtom.

Američka vlada je poručila izvođenje ogleda za štetnost zračenja mobilne telefonije i zvanično su dobili odgovor da je zračenje mobilnih telefona katastrofalno za ljudski mozak. Kemtrejlsima postižu to da na određenim područjima može samo da raste GMO biljka i te eksperimente su Amerikanci isprobali na Kubi tako da su naprimer seme GMO kafe morali da kupuju od Amerikanaca.

Monsanto proizvođač glifostata jezivog otrova totalnog herbicida, bankrotirao je jer je morao je da isplati milijarde dolara za odštetu oboljevanja od raka od ovog jedinjenja. GMO kukuruz nema nikakvu nutritivnu vrednost jer je napravljen da se brani od insekata i bolesti ali ono što je najstrašnije je to da u sebi sadrži različite gene drugih biljaka ili životinja i jedući taj kukuruz ljudi mogu da izmene svoje gene što je put u teške bolesti.

Ostatak izlaganja pogledajte u videu:

Preuzeto sa: webtribune

Author: Zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published.