Doktor šokirao svijet otkrio lijek za diabetes, priprema se za 5 minuta…

Doktor šokirao svijet

Doktor šokirao svijet otkrio lijek za diabetes, priprema se za 5 minuta, zvuči nevjerovatno ali je istinito. U nastavku današnjeg članka, malo o zdravlju i svim pitanjima koja su usko povezana s ovom temom. Naime, prema podacima Međunarodne federacije protiv dijabetesa, Filipini i slične zemlje imaju najveći broj oboljelih od ove ozbiljne bolesti na svijetu, i sve je veći broj umrlih od ove jako teške bolesti.

Nedavno je Dr. Jamie Di Lakio otkrio je kako je napokon pronašao lijek za dijabetes, koliko god to čudno zvučalo, ali je ipak tako. Stoga bi farmaceutske tvrtke uskoro mogle biti zatvorene pod ključem, jer kao što vidimo, sve je moguće. Naime, liječnik je napravio mješavinu koja sadrži minerale potrebne za borbu protiv dijabetesa, a oni su glavni razbijači kuge u 21. stoljeću svaki treći stanovnik našeg planeta.

Sve što vam je potrebno za pripremu ovog sjajnog recepta blizu je ruke, i uopšte nije puno skupo, i što je najvažnije, ne košta puno i ne treba puno raznih sastojaka da biste nabavili ove stvari:
12 komada ljute paprike Siling labio, 2 sirova jaja (po mogućnosti domaća), 1/2 žlice morske soli.

Priprema i upotreba ovog napitka:
Papriku narežite i naribajte, po mogućnosti u blenderu i dobro izmiješajte s dva jaja, koja su sirova. Na kraju dodajte pola žlice morske soli i to je to. Lijek je spreman i možete ga piti. Popijte dvaput ujutro i navečer.

U normalnim fiziološkim uvjetima, razina glukoze u krvi nastaje zbog djelovanja inzulina u vašem tijelu, glukagona (oba su hormona gušterače) i hormona rasta (izlučuje ga hipofiza – nalazi se u središnjem dijelu mozga). Koncentracija glukoze u krvi ovisi o koncentraciji ovih hormona u vašem tijelu. Glukoza koja se nalazi u želucu, a koja se postiže u krvi, nastaje procesom sinteze glukoze (glikogeneze) u jetri.

Author: Zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published.